Region

Doktorka Lejla, majka četvoro dece, trenutno je JEDINI INFEKTOLOG u novopazarskoj bolnici, gradu gde bukti žarište

Iako najmlađi specijalista infektologije u OB Novi Pazar, dr Lejla Ćeranić, majka četvoro dece, nakon što su njenih dvoje starijih kolega morali na lečenje i u izolaciju zbog infekcije korona virusom, jedini je infektolog koji leči obolele od covid-19 na Infektivnom odeljenju ove bolnice.

Da Novi Pazar ima velikih problema sa ljudstvom, danas je potvrdio i potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

On je za TV Prva rekao da problem porasta novobolelih u Novom Pazaru, gde će danas doći i premijerka Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, nije nastao zbog nedostatka mašina i aparata, nego zbog nedostatka ljudstva, te da je u Novom Pazaru trenutno jedan infektolog na veliki broj obolelih, a nedostaju i medicinske sestre.

Ljajić je najavio i da će u ovaj grad, gde je proglašena vanredna situacija zbog porasta broja novoobolelih od virusa korona, kao pomoć doći lekari iz BiH

Društvenim mrežama deli se fotografije dr Lejle koja u skafanderu stoji ispred bolnice

Predstavljaju je kao najmlađeg specijalistu infektologije u OB Novi Pazar, majku četvoro dece, koja je nakon što su njenih dvoje starijih kolega morali na lečenje i u izolaciju zbog infekcije corona virusom, preuzela ovo teško breme.

Blic.ra

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.