Svijet

Uznemirujuće: Mladi kečer (26) preminuo nakon udarca u ringu

Salazar je os protivnika dobio udar u prsa nakon čega je dobio infarkt i pao u nesvijest. Hitna pomoć brzo je pristigla i uspjela oživjeti nesretnog mladića, no on je podlegao ozljedama u bolnici


Užasne scene dolaze iz ringa meksičkih kečera. Mladi 26-godišnji borac Luis Angel Salazar preminuo je od posljedica udarca u prsa. Hitna pomoć brzo je došla, no mladom Meksikancu nije bilo spasa.


Salazar i njegov protivnik odrađivali su borbu koja je u kečerskom svijetu inače više show za publiku nego prava borba. No, neki udarci su stvarni, odnosno jači kako bi sve izgledalo vjerodostojno, a opet kako ne bi naštetilo protivniku.

Ovoga puta jedan takav udarac bio je koban. Salazar je dobio šakom u prsa nakon čega je dobio infarkt i pao u nesvijest. Hitna pomoć brzo je pristigla i uspjela oživjeti nesretnog mladića, no on je podlegao ozljedama u bolnici.

https://twitter.com/NewsSanmiguel/status/1317846305155256321?s=20Njegov protivnik na prvu je mislio da glumi pa je nastavio s borbom, no ubrzo je shvatio da je vrag odnio šalu. Sudac je prekinuo borbu, a organizatori pozvali medicinsku pomoć. Iako je pomoć brzo stigla, nesretni slučaj zavio je meksičku kečersku scenu u crno.

24sata.hr

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.