Svijet

Sjećate li se dječaka koji je spasio sestru od psa? Ovako izgleda danas (FOTO)

Od nemilog događaja prošlo je više od šest mjeseci, a Bridgerovi ožiljci počeli su blijediti zahvaljujući uspješnom medicinskom tretmanu kojem je podvrgnut nakon napada

Bridger Walker (6) oduševio je gotovo cijeli svijet svojim herojskim činom, kada je zaradio 90 šavova nakon što ga je ugrizao pas dok je štitio mlađu sestru.

Od nemilog događaja prošlo je više od šest mjeseci, a Bridgerovi ožiljci počeli su blijediti zahvaljujući uspješnom medicinskom tretmanu kojem je podvrgnut nakon napada.

Kada su čuli za njegov hrabri čin, liječnici jedne bolnice odlučili su dječaku priuštiti besplatno liječenje te mu je lice, pomoću laserskog tretmana, polako počelo dobivati stari sjaj.

Dječakova majka objavila je na svom Instagram profilu niz fotografija na kojima se mogu vidjeti rezultati, a Bridger izgleda sretnije nego ikada.

“Bridger je velika inspiracija u ovim teškim vremenima. Njegova hrabrost i hrabrost zaslužuju svako priznanje”, rekla je dr. Bhanusali.

“Časti mi je biti dijelom liječničkog tima koji pomažu u njegovom oporavku”, dodala je.Nakon što je njegovu sestru napao pas, Bridger nije niti sekunde dvojio te je odmah zaštitio djevojčicu i obračunao se s bijesnim psom, koji ga je ozbiljno povrijedio.

Na pitanje zbog čega je to učinio, rekao je:

“Mislio sam da, ako netko mora umrijeti, onda to trebam biti ja.”

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.