Svijet

Detalji stravičnog zločina: Majka kuhinjskim nožem ubila je djecu pa sebe

Rođaci australskog Hrvata Tomislava Perinovića iz Zadra tvrde da je imao skladan brak. Njegova žena, za koju susjedi kažu da je bila vedra i draga, nožem je ubila troje djece i sebe, piše portal 24sata.hr.

Sva se još tresem. Noćas nisam spavala. Veliki je to šok. Bili smo u kontaktu, čuli se za Božić. Bio je tu prije nekoliko godina na dva mjeseca i kasnije jednom sa suprugom, ali o tome ne bih. Mogu samo reći da se na njoj nikad nije vidjelo da ima problema.

Rekla je to za 24sata.hr Zadranka Terezija, prva rođakinja Tomislava Perinovića (48).

Podsjetimo, australska Hrvatica Katie (42), kuhinjskim nožem u četvrtak je izbola troje djece, Claire (7), Anne (5) i Matthewa (3), a potom je presudila i sebi. Tijela je pronašao suprug i otac, Tomislav Perinović (48).

Australski istražitelji više od 24 sata proveli su u kući obitelji Perinović analizirajući mjesto zločina i izuzimajući dokaze koji bi pokušali dokučiti okolnosti strašne tragedije koja je pogodila sjeverno predgrađe Melbournea Tullamarine.

Tijela svoje supruge i djece našao je upravo Tomislav, koji je došao kući iza podneva. Policija je njegov uznemirujući poziv primila u 12.20 sati, a čim su došli na mjesto zločina, priveli su ga u lisičinama kao mogućeg osumnjičenika.

Neki australski mediji navode da su ga policajci nakon toga u nekoliko navrata premlatili, a povratnici iz Australije s kojima smo razgovarali, dodaju da je policija tamo prilično brutalna.

Izbola ih je kuhinjskim nožem

“Izvor blizak policijskim istražiteljima navodi da su policajci iz Victorije napali oca obitelji prije uhićenja, dok su mu djeca još ležala mrtva u kući, kao i za vrijeme istrage u policijskoj stanici. Pušten je nakon što je utvrđeno da je njegova supruga i majka njihove djece odgovorna za njihovu i svoju smrt”, navode izvori nazivajući to šokantnom izdajom čovjeka koji se morao suočiti sa smrću svoje djece i supruge.

U četvrtak navečer, nakon što su ga ispitali, pustili su ga na slobodu.

Ispitali su i brojne članove obitelji Perinović, prijatelje te susjede.

Kako se za sada vjeruje, Katie je prvo ubila svoju djecu izbovši ih kuhinjskim nožem, a potom je presudila i sebi, piše 24sata.

Čovjek ne može biti bolji, smiren je, dobar kao kruh, normalan.. U Hrvatskoj je prvi put bio prije par godina, dok još nije bio oženjen. Prije toga nikad nije dolazio. Jako je dobar i pozitivan lik. Ostatak obitelji ne poznajem, ali njega sam upoznao, jer je rođak moje supruge. Vodio sam ga okolo da malo vidi Hrvatsku i Zadar”, rekao nam je Ivo iz Zadra, i sam šokiran vijestima iz Melbournea u Australiji.

Više o ovoj temi čitajte OVDJE.

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.