Sport

Trener Bayerna o navodnom sukobu sa Salihamidžićem: Normalan odnos nije loš, zar ne?

Nakon špekulacija o tenzijama između njega i sportskog direktora Hasana Salihamidžića, trener Bayerna Hansi Flick istakao je da obojica imaju zajednički cilj koji podrazumijeva napredak kluba i tima.null”U konačnici je riječ o tome, obojica imamo želju da tim učinimo što uspješnijim i naravno da svako malo razgovaramo drugačije, to je dio toga”, rekao je Flick za Sky nakon pobjede protiv Hoffenheima rezultatom 4:1.

“Mi tačno znamo šta imamo u ovom klubu i šta klub očekuje od nas. To znači da ćemo zajedno držati ovaj tim na putu do uspjeha. To je naš posao i to je naš cilj i mi ćemo ga provesti”, rekao je trener aktuelnog prvaka Evrope.

https://platform.twitter.com/embed/index.html?creatorScreenName=klixba&dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1355585888525365254&lang=hr&origin=https%3A%2F%2Fwww.klix.ba%2Fsport%2Fnogomet%2Ftrener-bayerna-o-navodnom-sukobu-sa-salihamidzicem-normalan-odnos-nije-los-zar-ne%2F210131022&siteScreenName=klixba&theme=light&widgetsVersion=ed20a2b%3A1601588405575&width=550px

Salihamidžić je njihov odnos opisao “potpuno normalnim”, a Flick je na pitanje novinara šta misli o tome kazao:

“Normalan odnos nije loš, zar ne?”, upitao je strateg Bavarca.

Podsjetimo, mediji u Njemačkoj prethodnih dana su pisali o nesuglasicama između Flicka i Salihamidžića jer navodno imaju različite poglede po pitanju transfer politike, dok prema nekim tvrdnjama popularni Braco treneru zamjera i forsiranje određenih igrača.

Klix.ba

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.