Region

Kantonalni ministar zbog izjava u emisiji postao predmet ismijavanja (VIDEO)

Njegovo učešće u emisji izazvalo je veliku pažnju na društvenim mrežama te pokrenulo lavinu komentara. Tema emisije bili su mladi ministri, među kojima je bio i Isak, svojevremeno prozvan i “kralj šiše”

U emisji “Talk show”  na televiziji OBN jedan od gostiju bio je i ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak (A-SDA).null

Podsjetimo, Arnel Isak bio je kandidat za gradonačelnika Zenice na proteklim izborima. Kada je krenula epidemiološka kriza sa koronavirusom, Isak je postao i komantant Kantonalnog štaba civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona.

Njegovo učešće u emisji izazvalo je veliku pažnju na društvenim mrežama te pokrenulo lavinu komentara. Tema emisije bili su mladi ministri, među kojima je bio i Isak, svojevremeno prozvan i “kralj šiše”.

Mnogi su mišljenja da njegov nastup na najbolji mogući način zapravo ilustruje kako ministri koji obnašaju ovakve i slične javne funkcije neophodno je da prođu obuku odnosno prođu treninge za javne nastupe.

U priloženom videu pogledajte isječak gostovanja zeničkog ministra Arnela Isaka koji je za kratko vrijeme postao viralan i proširio na mrežama.

https://fb.watch/3Z_gWphamt/

Fokus.ba

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.